qrut | Styrelsen
273
page-template-default,page,page-id-273,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Styrelsen

Solveig Danielsson-Ekbom, Ordförande

Rebecca Lagh, Ledamot
Är advokat och arbetar främst med brottsoffer i olika sammanhang. Det kan vara i brottmål, i familjerättsliga sammanhang eller i mål om LVU. Är specialiserad på brott i nära relation, brott mot barn och sexualbrott och föreläser också i dessa ämnen främst för organisationer och myndigheter.
Har tidigare suttit i styrelser för kvinnojourer och inom scoutrörelsen.

Kerstin Käll, Ledamot
Är läkare, specialist i psykiatri, och har huvudsakligen arbetat med missbruk och beroende av alkohol, läkemedel och narkotika i Stockholm och Linköping och i Kriminalvården. Doktorerade på en avhandling om sexuellt riskbeteende för hiv och hepatiter bland injektionsmissbrukare i Kriminalvården. Är pensionär sedan fyra år, men arbetar fortfarande ungefär 30%.
Engagerad i narkotikapolitik och medlem i RNS (Riksförbundet Narkotikafritt Samhälle) sedan 1975. Är även medlem i föreningen Folket i Bild/Kulturfront sedan starten 1971.

Annika Ahlstedt, Ledamot
Har arbetat i beroendevården i över 30 år. Det huvudsakliga intresset är samverkansfrågor och personer med samsjuklighet som ofta hamnar mitt emellan. Detta har resulterat till ett arbete mycket med att upprätta samverkansytor med externa organisationer inom socialtjänst, psykiatri, frivård osv. men också nätverksarbete för att tydliggöra för den enskilde individen vilken hjälp/stöd/vård de kan få och vilka krav som ställs på dem.